Florăreasa care se oferă oamenilor-vampir pe post de trufanda: „Trebuie să ai o legătură puternică cu persoana care se hrăneşte din tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blut Katzchen acceptă ca iubitul ei, care se consideră vampir, să se hrănească periodic cu sângele ei. FOTOGRAFII Barcroft TV
Blut Katzchen acceptă ca iubitul ei, care se consideră vampir, să se hrănească periodic cu sângele ei. FOTOGRAFII Barcroft TV

Blut Katzchen are 28 de ani şi scopul ei în viaţă este să-şi ofere propriul sânge pentru a ostoi pofta persoanelor care se consideră vampiri. Tânăra colindă teritoriul Statelor Unite în lung şi-n lat pentru a-i întâlni pe cei care au nevoie de o sursă docilă şi sigură de „hrană“.

Iubitul lui Blut, Michael Vachmiel, 43 de ani, se consideră vampir şi este fericit că a găsit o persoană care să-i înţeleagă nevoia de a bea sânge de om. Femeia acceptă să fie tăiată cu lama pentru ca acesta să se primească periodic sângele după care tânjeşte. Acesta spune că sângele îi dă energia necesară pentru a supravieţui şi că şi-a descoperit această nevoie bizară la vârsta de 13 ani, după un act sexual intens, care i-a permis să guste lichidul dătător de viaţă pentru prima dată. 

Persoanele care se oferă pentru a le fi băut sângele se numesc în acestă comunitate restrânsă lebede negre, iar Blut afirmă că „trebuie să ai parte de o legătură puternică cu persoana care se hrăneşte din tine“ şi să ai încredere completă în aceasta.

Blut a explicat pentru publicaţia Daily Mirror că procesul de hrănire este foarte sigur şi că nu s-a temut niciodată că ar putea să se îmbolnăvească în cei aproape 13 ani de când face acest lucru. 

vampir

„Tăieturile nu au mai mult de trei centimetri şi nu trebuie să tai prea adânc ca să iasă sângele“, a povestit aceasta. După ce este făcută incizia, se folosesc un fel de ventuze pentru a extrage sângele. Zona este dezinfectată cu alcool, iar vampirul foloseşte apă de gură înainte de a începe să se ospăteze din rănile produse.

vampir

Blut Katzchen a fost atrasă din copilărie de tot ceea ce ţine de cultura vampirilor, mai ales după ce a citit o carte pe această temă. Pentru a fi lebădă neagră, Blunt consideră că trebuie să îţi placă să oferi şi să fii genul de persoană supusă, actul în sine fiind unul spiritual pentru ea.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite