Feluri de mâncare cu sperma din dotare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursanţii vor fi învăţaţi cum să folosească neobişnuitul ingredient, dar şi beneficiile acestuia FOTO Stock Ilustration
Cursanţii vor fi învăţaţi cum să folosească neobişnuitul ingredient, dar şi beneficiile acestuia FOTO Stock Ilustration

Britanicii se vor putea înscrie la cursuri de gătit în cadrul cărora vor fi încurajaţi să folosească spermă în preparatele lor şi vor fi învăţaţi ce beneficii are neobişnuitul ingredient.

Organizatorii au explicat că şi-au propus să-i înveţe pe cursanţi cum să includă neobişnuitul ingredient în diverse feluri de mâncare, de la aperitive sofisticate până la deserturi cremoase. Un alt scop este de a-i face pe oameni să înţeleagă cât de benefică poate fi pentru corp sperma, care este bogată în vitamine şi minerale, inclusiv vitamina C, vitamina B12 şi calciu. 

Participanţii sunt rugaţi să aducă de acasă cel puţin cinci linguriţe de spermă, care ulterior vor fi folosite în trei feluri de mâncare, dar şi în băuturi, scrie „The Independent“. Ideea însă nu este una nouă, ba chiar există o carte de bucate ce prezintă „o colecţie de reţete bazate pe folosirea spermei“.

Experta în sex şi relaţii Alix Fox a subliniat că este important ca materialul seminal să fie proaspăt, însă funcţionează şi cel congelat, dar poate afecta gustul şi consistenţa. „Dacă te gândeşti că oamenii consumă în mod regulat ouă – care sunt, în esenţă, produsul menstruaţiei unei găini – să mănânci propria spermă sau pe a partenerului nu mai pare atât de ciudat“, a declarat Fox. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite