Ca să nu muncească, un suedez şi-a apelat propriul număr de telefon 55 de ore. Ce le-a spus superiorilor când a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În luna mai, acesta s-a apărat declarând că are „o motivaţie extrem de scăzută" să muncească. FOTO Shutterstock
În luna mai, acesta s-a apărat declarând că are „o motivaţie extrem de scăzută" să muncească. FOTO Shutterstock

Un consultant fiscal din Suedia a găsit o modalitate originală de a se sustrage de la lucru. Acesta s-a asigurat că nimeni nu îl va putea contacta telefonic timp de 55 de ore, apelând insistent propriul număr de telefon. Iar metoda s-a dovedit eficientă, până ce superiorii săi şi-au dat seama ce se întâmplă, relatează bfmtv.com.

„În loc să preia apeluri de la clienţi, Andreas şi-a ţinut numărul de mobil ocupat, astfel încât oamenii să fie redirecţionaţi către colegii săi", se arată în raportul disciplinar redactat de Autoritatea Suedeză Fiscală, potrivit observatornews.ro. 

În perioada cuprinsă între 10 martie şi 5 mai, bărbatul în vârstă de 28 de ani, şi-a apelat propriul număr de telefon de 32 de ori, cumulând un total de 55 de ore pierdute la locul de muncă. Acesta este echivalentul a şapte zile lucrătoare, pe parcursul a două luni de zile, precizează compania. 

„Unele apeluri durau ore întregi", motiv pentru care şefii săi au devenit suspicioşi.

Tânărul a recunoscut fapta, cu toate că ancheta internă demonstrează că acesta a continuat convorbirile interminabile de cel puţin patru ori după întrevederea disciplinară cu superiorii.

În luna mai, acesta s-a apărat declarând că are „o motivaţie extrem de scăzută" să muncească.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite