Bărbat găsit în burta unui piton de 7 metri în Indonezia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitonul uriaş a reuşit să înghită tânărul de 25 de ani FOTO Captură
Pitonul uriaş a reuşit să înghită tânărul de 25 de ani FOTO Captură

Un bărbat a fost înghiţit cu totul de un piton uriaş, într-o insulă indoneziană, acesta fiind unul dintre rarele cazuri în care reptila a atacat un om.

Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional! 

Locuitorii unui sat din Indonezia au rămas de-a dreptul şocaţi atunci când au descoperit în interiorul unui piton reticulat gigant, care era prea umflat şi nemişcat, cadavrul unui bărbat care lipsea de mai multe zile, în vestul insulei Sulawesi.

Oamenii spintecă cadavrul animalului lung de 7 metri doar pentru a descoperi corpul unui tânăr de 25 de ani, numit Akbar Salubiro. Tânărul lipsea de câteva zile, după ce plecase să strângă ulei de palmier, iar prietenii şi localnicii au mers în căutarea lui, scrie Yahoo.

Autorităţile locale spun că înainte de a găsi pitonul, localnicii au descoperit un bocanc al victimei, ca mai apoi să dea peste animal, chiar în curtea casei lui Akbar Salubiro.

„Când am deschis animalul am văzut prima dată bocanii şi picioarele. Se pare că Akbar Salubiro a fost atacat din spate“, spun localnicii.

Soţia victimei nu aflase de veste înainte de a vedea ştiri pe reţelele sociale cu ce se întâmplase de fapt.

Pitonul reticulat este unul dintre cei mai mari şerpi din lume şi îşi sufocă victimele înainte de a le înghiţi. Această specie ucide şi mănâncă rareori oameni. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite