Agenţi de securitate „sub acoperire” descoperiţi complet pentru a prinde cuplurile care fac sex într-un centru de fitness austriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un centru de fitness din oraşul Linz, Austria, a fost a decis să angajeze „gardieni nud” pentru a opri întreţinerea de relaţii intime în saune sau băi cu abur deoarece aceste practici deranja restul clienţilor, potrivit „The Telegrapgh”.

Conducerea centrului de fitness Parkbad din Linz, Austria a fost obligată să ia măsuri de urgenţă după ce numeroşi clienţi au depus plângeri potrivit cărora anumite persoane deveneau prea intime în saune sau în băile cu abur, ajungând să facă sex în public, de faţă cu restul persoanelor.

Prin urmare administratorii au angajat gardieni dezbrăcaţi care să îi prindă pe cei care recurg la astfel de practici. În saunele în cauză, care sunt mixte, nuditatea este obligatorie.

Până în prezent au fost prinse două cupluri în timpul unui act sexual, fiind vorba în fiecare caz de cupluri de bărbaţi. „Vinovaţii” prinşi nu au fost amendaţi, dar li s-a interzis să se mai întoarcă în centrul respectiv.

Cel mai interesant fapt este că agenţii de securitate angajaţi vor lucra sub acoperire cu toate că sunt descoperiţi complet.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite