Zi perfectă pentru români la Roland Garros: Tecău şi partenerul său au dat o lovitură formidabilă în proba de dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea româno-olandeză a reuşit să treacă de cei mai buni dublişti din istoria recentă a tenisului masculin, victoria venind chiar în minimum de seturi.

Dacă Halep mai are nevoie de patru victorii pentru a câştiga French Open 2019, în schimb, Horia Tecău (21 ATP la dublu) şi Jean-Julien Rojer (20 ATP la dublu) sunt la trei paşi de trofeu!

Horia şi „Jules“ au trecut, în optimi, de americanii Bob şi Mike Bryan, scor 6-3, 7-6. Meciul a durat o oră şi 29 de minute. Fraţii Bryan reprezintă, probabil, cea mai bună pereche din dublul masculin în istoria recentă a tenisului. Gemenii americani, deşi au ajuns la 41 de ani, reprezintă şi acum o forţă în circuitul ATP. De altfel, Mike e în continuare pe locul 1 în lume, în timp ce Bob ocupă poziţia a 34-a.

Victoria obţinută, astăzi, de Tecău şi Rojer poate fi şi un semn bun, având în vedere că, de curând, când au trecut de fraţii Bryan la Madrid, cei doi au şi câştigat, ulterior, trofeul.

Până acum, cea mai bună performanţă pentru Tecău şi Rojer la Roland Garros a fost atingerea semifinalelor în 2015.

România îl mai are pe Marius Copil în proba de dublu la French Open 2019, acesta urmând să joace, în optimi, alături de partenerul său din India, Rohan Bopanna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite