Articol publicitar

WSOP – Campionatul mondial de poker sponsorizat de 888poker

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
poker

Orice jucător de poker, indiferent că este începător, amator sau profesionist, a auzit de campionatul mondial de poker WSOP, campionat care se desfăşoară anual în Las Vegas şi care adună crema jucătorilor de poker din întreaga lume. Nu cred că este cineva care să nu îşi dorească măcar o dată în viaţă să ajungă să joace poker în Las Vegas. Nu mulţi îşi permit însă să cheltuiască mii sau zeci de mii de dolari pentru a participa la aceste turnee.

Există totuşi o şansă pentru a putea participa la turneele de poker cu foarte puţini bani, mai exact prin intermediul turneelor satelit de calificare la WSOP. Din fericire, în România există o cameră de poker online licenţiată care oferă în exclusivitate turnee de calificare la campionatul mondial de poker şi care trimite anual sute de jucători la acest turneu. Este vorba despre 888poker, cel mai complet site de poker online.

Patru români s-au calificat la main event-ul WSOP

Prin sateliţii organizaţi de 888, sute de jucători s-au calificat anul acesta la turneul principal şi vor participa la evenimentul principal ca jucători sponsorizaţi. Printre aceştia se numără şi patru români calificaţi prin intermediul turneelor de calificare!

De ce vorbim despre cei mai buni jucători de poker, în special de texas holdem? Pentru că oricine vrea să apară în lista marilor câştigători ai evenimentului principal, listă care cuprinde celebrităţi precum Johnny Moss, Doyle Brunson, Phil Hellmuth sau Greg Raymer, oricine vrea să devină un super jucător recunoscut pe plan mondial şi să câştige milioane de dolari.

Deşi este foarte greu să câştigi evenimentul principal, locul 9 la masa finală vă poate face milionari. La main event-ul din 2016, jucătorul amator de origine spaniolă, Fernando Pons, calificat prin sateliţii organizaţi de 888, a reuşit să ajungă la masa finală de unde a plecat cu un premiu de 1 milion de dolari. Totul, plecând de la sateliţii organizaţi de 888!

888 este singura camera de poker licenţiată de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc care organizează legal sateliţi de calificare online pentru turneul WSOP, având drepturi exclusive de organizare pentru sateliţii de calificare online la main event. Anul trecut 888 a trimis peste 250 de jucători la Main Event-ul WSOP. Anul acesta te poţi număra şi tu printre ei, joacă poker online la 888.

Ştiai ca WSOP cuprinde peste 70 de turnee de poker?

WSOP nu se rezumă doar la un singur turneu de poker aşa cum aţi putea crede, în cadrul evenimentelor derulate se desfăşoară peste 70 de turnee de poker, printre care jucătorii care participă se pot înscrie şi alte turnee cu variaţii de poker. Astfel, aceştia se pot înscrie şi la turnee de Razz, Stud Poker, Omaha, Lowball sau H.O.R.S.E.

Jocul de poker, în special jocul texas holdem poker reprezintă mai mult decât un simplu joc de noroc. Înseamnă matematică, înseamnă să ştii să-ţi calculezi şansele de câştig, înseamnă să ştii când să dai call şi când să dai fold. Pe termen lung se ştie că jucătorii care respectă anumite reguli, îşi calculează şansele şi joacă în bankroll ies în câştig. Jocul de poker înseamnă mai mult decât un simplu joc de noroc! Ne vedem la WSOP!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite