Wimbledon 2015. Monica Niculescu, la o victorie de optimile de finală. E ultima noastră speranţă la simplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Niculescu se află în faţa unei performanţe uriaşe, calificarea în optimile de finală la Wimbledon. Pentru asta trebuie să o învingă pe Kristyna Pliskova, din Cehia. Meciul e azi de la 13.30

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va întâlni pe sportiva cehă Kristyna Pliskova, poziţia 134 în ierarhia mondială, sâmbătă, în turul trei la Wimbledon, în primul meci de pe terenul 18, programat cu începere de la ora 13.30.

Monica Niculescu va evolua tot sâmbătă şi la dublu, unde, alături de Olga Savciuk (Ucraina), le va întâlni pe sportivele Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa - favorite 4), în turul doi. Meciul este al treilea de pe terenul 8.

Tecău, la Wimbledon

În meciul patru de pe terenul 5, perechea Horia Tecău/Katarina Srebotnik (România/Slovenia - favoriţi 6) va întâlni învingătorii din meciul Eric Butorac/ Katalin Marosi (SUA/Ungaria) - Rohan Bopanna/Maria Jose Martinez Sanchez (India/Spania), în turul doi al probei de dublu mixt.

În turul doi la dublu feminin, în al doilea meci de pe terenul 7, Irina-Camelia Begu şi Lara Arruabarrerna vor întâlni perechea australiană Jarmila Gajdosova/Ajla Tomljanovici.

La simplu junioare, Jaqueline Cristian va juca în primul tur compania chinezoaicei Wushuang Zheng, favorită 16, în primul meci programat pe terenul 9.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite