Weekend de coşmar pentru românii din Anglia. Pantilimon a luat 4 goluri în 14 minute. Ce au păţit Chiricheş şi Gardoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Pantilimon
Costel Pantilimon

Costel Pantilimon a avut parte de o etapă de coşmar, echipa sa fiind învinsă, scor 1-4, pe teren propriu, de Crystal Palace.

Internaţionalul român a încasat nu mai puţin de 4 goluri în 14 minute, în intervalul 48 - 62, şi Sunderland a pierdut, pe teren propriu, 1-4, cu Crystal Palace.

Portarul de 28 de ani a greşit la ultimul gol marcat de Yannick Bolasie, atunci când a ieşit eronat, la 11 metri, şi a fost păcălit de mijlocaşul de 25 de ani. Panti este la al treilea meci al stagiunii în care încasează 4 goluri, precedentele disputându-se tot pe teren propriu, cu Aston Villa şi cu Manchester City. Românul de 28 de ani a prins 23 de partide în acest sezon, pe prima scenă a fotbalului englez.

După acest eşec, Sunderland a rămas pe locul 16, cu 29 de puncte, cu trei mai multe decât are echipa clasată pe prima poziţie retrogradabilă, Queens Park Rangers.

Nici Vlad Chiricheş nu are motive de bucurie, cu el pe teren până în minutul 79, Tottenham pierzând acasă, scor 0-1, cu Aston Villa. Chiricheş a jucat slab şi nu s-a remarcat cu nimic.În urma acestor rezultate, Tottenham ocupă locul şapte în Premier League, cu 54 de puncte strânse în 32 de etape,

În fine, Florin Gardoş, al treilea român din Premier League n-a fost nici măcar în lotul celor de la Southampton. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite