Vrei să arăţi ca Maria Şarapova? Rusoaica a dezvăluit secretele dietei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova
Maria Şarapova

Într-un interviu pentru The Coveteur, Maria Şarapova a divulgat micile trucuri pe care le foloseşte zilnic pentru a rămâne în formă.

Mai mult decât o jucătoare excelentă de tenis, Maria Şarapova e „un produs„ impecabil de marketing. Nu degeaba venturile ei extra tenis atngi cifre impresionante, iar rusoaica are grijă să arate mereu impecabil.
Într-un interviu acordat revistei The Coveteur, Masha a devolat câteva din alegerile sale alimentare şi nu doar:

Starea de bine pentru mine înseamnă să fii în formă fizic şi mental. Scopul meu e să îmi ating ţinte şi să le depăşesc tot timpul, să îmi îmbunătăţesc mereu forma.

Mereu mă duc la culcare cu o sticlă de apă Evian, iar dimineaţa primul lucru pe care îl fac este să beau o jumătate de litru înainte de orice. Hidratarea şi somnul sunt cele mai importante.

Ca sportiv, e important să ai o viaţă disciplinată. Încerc să nu mă abat de la rutina mea zilnică. M-am obişnuit şi cu schimbările de fus orar, beau apă pe durata zborului, mănânc ceva uşor şi stau cât mai departe de carbohidraţi şi grăsimi. 

Dieta mea e formată din proteine uşoare, legume, supe, orez. Îmi plac şi mie dulciurile, de aceea există şi bomboanele Şugarpova, dar le consum cu moderaţie.

Dimineaţa beau un pahar de apă cu lămâie, apoi un bol de fructe cu afine, pâine de secară, brânză de capră şi şuncă. Cafeaua? Un capuccino fără lactoză. Apoi, o supă de pui sau orice fel de supă, asta e moştenirea mea rusească. Când vin prietenii în vizită, prepar un fel marocan cu cucşcuş şi ceapă caramelizată şi fac ceai de mentă proaspătă.Şi îmi plac mult migdalele crude. 

Încerc să fac exerciţii cât mai diverse, să nu mă plictisesc. Fac cât mai multă mişcare în aer liber, cum ar fi alergatul pe plajă.

Aventurile Simonei Halep în Las Vegas: a văzut Marele Canion din elicopter şi a urmărit un spectacol de excepţie

Incredibil: Bucureştiul nu mai poate găzdui nici meciuri de tenis la nivel înalt!

VIDEO Dovada că Simona Halep s-a antrenat cu Andre Agassi şi Şteffi Graf

Maria Şarapova FOTO The Coveteur

maria sarapova foto the coveteur

INFOGRAFIE De ce investesc chinezii în fotbal cu nemiluita

Cupa Davis: suntem la un pas de un meci cu Nadal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite