VIDEO Surprize mari în amicale: Columbia, victorie la scor de tenis. Chile, învinsă de asiatici. Brazilia, de neoprit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Javad Nekounam a deschis scorul pentru Iran în meciul cu Chile
Javad Nekounam a deschis scorul pentru Iran în meciul cu Chile

În aşteptarea partidelor din preliminariile Euro 2016, joi, s-au disputat o serie de meciuri de verificare spectaculoase.

Cea mai categorică victorie a zilei a obţinut-o Columbia, care s-a impus cu 6-0, la Manama, în faţa Bahrainului. Formaţia pregătită de argentinianul Pekerman a intrat pe teren cu cel mai bun prim 11 posibil, în frunte cu vedetele Cuadrado, Falcao şi Bacca. 

În aceste condiţii, gazdele aproape că n-au avut nicio şansă, iar la pauză tabela arăta 3-0 pentru Columbia: Bacca 15, Falcao 32, 36. După pauză, încă trei goluri pentru sud-americani prin Ramos 59, Mojica 79 şi Renteria 82.

VEZI AICI GOLURILE MECIULUI

Chile, învinsă în Austria

Într-o altă partidă amicală, de această dată în Austria, Iran a înfruntat Chile la Sankt Polten, la 94 de kilometri de Viena. 

Sud-americanii au început jocul cu vedetele Alexis Sanchez şi Arthuro Vidal pe bancă, în condiţiile în care, marţi, vor întâlni Brazilia, la Londra, într-o altă partidă de verificare. În schimb, au fost titularizaţi Bravo (Barcelona) şi Vargas (QPR). Perşii au deschis scorul prin Nekounam (21) şi au irosit alte ocazii bune de a majora scorul în prima parte.

Văzând ce se întâmplă, selecţionerul Sampaoli i-a introdus după pauză pe Alexis Sanchez şi Gary Medel, dar tot iranienii au înscris după un contraatac superb, Amiri punctând pentru 2-0 (50). Până la final, Chile a atacat în valuri, însă scorul a rămas neschimbat.

VEZI AICI GOLURILE MECIULUI

Brazilia, victorie pe „Stade de France“

Amicalul serii s-a disputat, la Paris, Franţa primind vizita Brazilei. A fost o reeditare a finalei Mondialului din 1998, atunci când Franţa s-a impus cu 3-0. 

Joi însă, selecţionata pregătită de Carlos Dunga a dat lovitura în faţa „cocoşilor“, câştigând cu 3-1. Varane a deschis scorul pentru gazde (21), dar Oscar (40), Neymar (57) şi Luis Gustavo (69) au adus victoria oaspeţilor.

VEZI GOLURILE MECIULUI   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite