VIDEO Simona Halep la Birmingham, rezumatul meciului pierdut cu Mladenovici. Încă un 0-6 de uitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut meciul cu Kristina Mladenovici, din sferturile de finală ale turneului de la Birmingham, care face parte din categoria Premier.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 (4), de sportiva franceză Kristina Mladenovic, locul 43 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Brimingham.

Patru seturi pierdute la 0 într-un an şi jumătate

Simona Halep nu mai pierduse un set la 0 de la partida cu Ekaterina Makarova din ianuarie, din sferturile de finală ale Australian Open. În noiembrie 2014, ea a cedat în finala Turneului Campioanelor tot după un set pierdut la 0, cu Serena Williams. La începutul lui 2014, Dominika Cibulkova a învins-o cu 6-3, 6-0 la Australian Open. Aşadar, din ianuarie 2014 şi până acum ea a pierdut de patru ori un set la 0, cu Cibulkova, Serena, Makarova şi Mladenovici. 

Ce decizie a luat Simona după eşecul cu Mladenovici

Meciul cu Mladenovici a durat o oră şi 52 de minute, iar franţuzoiaca va juca în semifinale cu sportiva Karolina Pliskova din Cehia, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 6, care a dispus, cu 6-2, 6-2, de Carla Suarez Navarro din Spania, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 3.

Simona Halep a fost învinsă de Mladenovici şi în 2014, în prima manşă a turneului de la Paris, cu scorul de 7-6 (1), 6-4.

Calificarea în sferturile de finală este recompensată la Birmingham cu 16.725 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Următoarea competiţie la care va participa Halep va fi turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

 Rezumatul partidei dintre Halep si Mladenovici

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite