VIDEO Rezumatul unui meci de coşmar. Cum a putut Simona Halep să piardă atât de categoric în faţa Svitolinei, în cea mai drastică înfrângere din ultimii patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO EPA
Simona Halep FOTO EPA

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului Rogers Cup, de la Toronto, şi nu îşi va putea apăra trofeul câştigat anul trecut.

După ce ieri Simona a trecut în sferturile de finală de franţuzoaica Caroline Garcia, azi noapte Halep a jucat din nou. Rezultatul meciului din semifinale, contra ucrainencei Elina Svitolina, 1-6, 1-6, după mai puţin de o oră de joc, a consemnat eliminarea româncei.

 Proporţiile scorului fac ca această înfrângere să fie cea mai drastică pentru Halep din ultimii patru ani. Ea nu a mai pierdut atât de categoric, din 2013, când la Miami, Sara Errani a învins-o cu 6-1, 6-0.

Săptămâna viitoare, Simona va juca la turneul de la Cincinnatti.

Svitolina a jucat mai mult cu Garbine Muguruza, decât a făcut-o Halep cu Caroline Garcia, însă ucraineanca a fost mai proaspătă în această a doua partidă. Românca a fost ţinută la respect, în spatele terenului, de mingile cu profunzime ale adversarei. Totodată, Halep a greşit mult, nu a găsit unghiurile care să o mişte pe Svitolina şi a jucat prea pe centrul terenului. De acolo, ca dintr-un turn de control, Svitolina a condus meciul în direcţia pe care a dorit-o.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite