VIDEO Reacţii după un meci cum rar se vede. Simona Halep: „Sunt aproape moartă, nu mai simt nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în optimi la Australian Open după o partidă teribilă cu Lauren Davis din Statele Unite. A fost 4-6, 6-4, 15-13 pentru numărul unu mondial la capătul a 3 ore şi 45 de minute de joc.

La finalul partidei, ambele jucătoare abia se mai ţineau pe picioare. „I am almost dead!“ - „Sunt aproape moartă“ - a glumit Simona Halep la interviul după meci. „A fost un meci foarte dur, n-am mai jucat niciodată un set atât de lung. E bine că am arătat un tenis frumos şi sper că v-a plăcut. Nu ştiu cât am alergat, nu mai îmi simt muşchii, glezna, dar e grozav că sunt în turul următor!“. 

Partida a ţinut 3 ore şi 45 de minute, cel mai lung meci din cariera Simonei Halep! Din fericire pentru jucătoare, astăzi la Melbourne nu a fost aşa cald ca în zilele anterioare, ba chiar s-a jucat pe o temperatură perfectă, de circa 24 de grade, cu 16 mai puţine decât în zilele anterioare.

Lauren Davis, locul 76 WTA,  a riscat în permanenţă, a trimis foarte multe lovituri direct câştgătoare, 52 faţă de 27 ale româncei, dar a făcut şi multe greşeli neforţate (peste 70 - de două ori mai multe ca Simona). Americanca de pe locul 76 WTA a opus o rezistenţă dârză numărului unu mondial, cele două oferind cel mai spectaculos meci de la Australian Open.

După acest meci teribil, e important pentru Simona să se recupereze cât mai bine. În optimi ea va juca împotriva învingătoarei din partida Ashleigh Barty (Australia - locul 17) - Naomi Osaka (Japonia - locul 72).

VIDEO Darren Cahill, în al nouălea cer! 

FOTO Ce a cerut Simona Halep în vestiar, imediat după meci!

 
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite