VIDEO Jelena Ostapenko a comis-o din nou: letona şi-a chemat antrenorul la margine, după care l-a gonit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jelena Ostapenko este într-o criză evidentă de formă, nereuşind decât trei victorii în 2018. Finalista de la Roland Garros a pierdut şi la Dubai.

După ce a fost învinsă de Mihaela Buzărnescu la Doha, Jelena Ostapenko a fost eliminată şi de la Dubai, de această dată de Elena Vesnina. A fost 6-1, 7-6 pentru jucătoarea rusă, care o va întâni în sferturi pe compatrioata sa Daria Kasatkina. 

Ostapenko l-a chemat în setul al doilea pe antrenorul ei Andis Juska. După ce s-a plâns pe toată durata time-out-ului de ghinionul avut şi de loviturile adversarei, Jelena l-a gonit în tribună pe Juska, făcându-i semn cu mâna să dispară, scrie digisport.ro. (VIDEO). 

Nu e prima oară când Ostapenko se poartă urât cu antrenorii ei. A făcut-o şi cu mama sa, şi cu spaniola Anabel Medina Garrigues. 

*Vă mărturisesc că fiecare înfrângere încasată de ţopârlanca umflată în pipotă Ostapenko (şi-a făcut şi acum numărul, jignind prosteşte arbitrul), sunt şi eu om, mă bucur“, scria Cristian Tudor Popescu după eşecul suferit de Ostapenko în faţa Mihaelei Buzărnescu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite