VIDEO Imagini cumplite din Rusia: s-a rupt „Gladiatorul“! Bourceanu, dus de urgenţă cu avionul la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Bourceanu
Alex Bourceanu

Ghinion teribil pentru mijlocaşul Alex Bourceanu (32 de ani). În ultima etapă a anului, când mai erau 20 de minute de jucat, fostul stelist a suferit o accidentare groaznică. A fost nevoie ca românul să fie dus, mai întâi, la Moscova, de unde va ajunge, ulterior, în Germania.

Alex Bourceanu a fost poreclit „Gladiatorul“ datorită stilului său combativ de joc, dar până şi cei mai duri jucători pot suferi accidentări-horror.

Exact asta i s-a întâmplat „închizătorului“ de 32 de ani în partida Ural - Arsenal Tula (1-1) din ultima etapă a anului în prima ligă din Rusia. În minutul 68, fotbalistul oaspeţilor a căzut după un duel cu un adversar, şi-a prins piciorul sub corp, după care s-a ridicat. Imediat însă, a urlat de durere, reacţia sa, surprinsă de camere fiind una terifiantă!

Bourceanu a fost scos de pe teren pe targă şi înlocuit cu un coleg. Potrivit gsp.ro, verdictul medicilor e devastator: fractură de tibie şi şase luni de pauză! Mijlocaşul a fost dus cu avionul la Moscova şi de acolo va ajunge în Germania pentru operaţie.

Potrivit sursei citate, Bourceanu a semnat acum o lună prelungirea pe un an cu Arsenal Tula, unde încasează 45.000 de euro pe lună. Fostul stelist e la al doilea sezon la clubul rus. În actuala stagiune, el a bifat 20 de prezenţe în campionat, fiind titular de 18 ori.

După etapa din weekend, campionatul din Rusia se va relua la 4 martie.

VEZI ACCIDENTAREA LUI BOURCEANU (FAZA APARE DUPĂ 6 MINUTE)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite