VIDEO De ce au huiduit-o americanii pe Simona Halep. Reacţie dură a publicului faţă de jucătoarea noastră la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a intrat în turul al treilea al turneului de la Miami, după un meci în care s-a chinuit teribil, contra franţuzoaicei Oceane Dodin.

Partida a fost sufocantă şi a durat două ore şi şapte minute, terminându-se cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5 pentru Simona, care va juca mai departe cu poloneza Agnieska Radwanska.

În setul al treilea, Dodin s-a dus la 3-1, iar Halep s-a tranformat într-un car de nervi, pentru că nu-i ieşea jocul. Românca şi-a spart racheta, şi din această cauză a fost huiduită de public şi a primit şi un avertisment din partea arbitrului de scaun.

Mai mult, ea va primi şi o amendă din partea organizatorilor. Vezi aici care este cuantumul amendei şi ce a declarat ea. 

VIDEO Lovitură de mare campioană! Momentul decisiv al meciului dintre Simona Halep şi Oceane Dodin

Simona Halep a catalogat drept „nebun" meciul de trei seturi câştigat cu franţuzoiaca Oceane Dodin, precizând că nu ştia unde vor veni mingile adversarei.

"Am avut multe meciuri dificile, sunt obişnuită. Am vrut doar să rămân concentrată şi la final am câştigat. Am luptat până la final şi acesta este lucrul cel mai important. Este greu să joci împotriva unei astfel de jucătoare, pentru că loveşte foarte puternic şi nu ştii unde vine mingea. Am încercat să fiu puternică pe picioare, să lovesc mingea şi să o fac să se mişte mai mult, pentru că avea probleme să lovească mingea din alergare. A fost un meci nebun, nu am ştiut unde vine mingea, a trebuit să rămân concentrată pentru fiecare punct, să fiu atentă la fiecare lovitură a ei", a declarat Halep, după partida cu Dodin.

Halep, care n-a avut deloc un joc convingător, a acuzat şi probleme la umăr şi la gât, cerând de două ori intervenţia fizioterapeutului.

FOTO AFP 

Simona Halep la Miami Open FOTO AFP

Halep va evolua în turul al treilea cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, care a trecut, cu 6-3, 7-6 (4), de belgianca Alison Van Uytvanck, locul 51 WTA, într-o oră şi 49 de minute. Scorul întâlnirilor directe Halep - Radwanska este de 5-5.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite