VIDEO Halep i-a şocat pe ziarişti la Doha: Cum a decurs dialogul în care Simona şi-a anunţat retragerea de la turneu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep in timpul si dupa partida cu Eugenie Bouchard FOTO Guliver / Getty Images / Mark Kolbe

Simona Halep s-a luptat admirabil în faza sferturilor de la Qatar Total Open, iar jurnaliştii s-au prezentat la conferinţa româncei, aşteptând analiza victoriei cu Catherine Bellis (48 WTA). Ceea ce a urmat însă a fost total neaşteptat.

La modul în care Simona Halep s-a luptat în setul doi al meciului cu Catherine Bellis, nimeni nu s-ar fi aşteptat ca a doua jucătoare a lumii să se retragă de la turneu, imediat după terminarea întâlnirii.

Exact asta s-a întâmplat însă, iar anunţul făcut de constănţeanca de 26 de ani i-a şocat pe jurnaliştii care au asistat la conferinţa Simonei. Potrivit Digi Sport, care a avut un reporter la Doha, Halep şi-a început discursul foarte calm, după care a urmat dialogul de mai jos:

Simona Halep: Sunt surprinsă că am putut juca trei meciuri şi să le câştig. Am simţit durere în fiecare zi, aşa că n-a fost uşor să mă descurc. N-am avut suficient timp să mă recuperez înainte de acest turneu, dar azi a fost prea mult şi am decis să mă opresc.

Reporter: Adică, asta a fost tot? Te-ai retras?

Simona Halep: Ce, nu ştiaţi?

Reporter: Nu.

Simona Halep: M-am retras pentru că era periculos dacă forţam. E acelaşi picior de la Melbourne. Azi a fost mai rău şi din acest motiv am luat această decizie, deşi n-a fost usor. Am stat doar câteva zile, medicul mi-a zis că am nevoie de mai multe zile de recuperare. RMN-ul a dezvaluit că am o tendinită la al 4-lea deget. Aşa că trebuie să am grijă de această problemă şi să mă gândesc, mai întâi, la sanătate. Astăzi a fost mai rău şi de asta am luat această decizie. Cu siguranţă, nu mai joc nimic până la Indian Wells. O să văd înaintea turneului dacă o să pot juca acolo, pentru moment nu pot să spun nimic. 

Reporter: Eşti supărată?

Simona Halep: Da.

Reporter: De ce?

Simona Halep: Este greu să te califici în semifinale şi să nu poţi juca la un turneu atât de frumos. M-am forţat destul de mult în ultimele săptămâni şi trebuie să o iau uşor.

VEZI CUM A DECURS DIALOGUL DINTRE HALEP ŞI JURNALIŞTI LA DOHA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite