VIDEO Gest de mare campioană făcut de Simona Halep la ultimul meci de la Indian Wells. Cum i-a cucerit jucătoarea noastră definitiv pe americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a demonstrat la Indian Wells că este o mare sportivă, nu neapărat prin ceea ce reuşeşte pe terenul de tenis.

Simona a fost protagonista unui gest remarcabil în partida cu Petra Martici, pe care a câştigat-o după o luptă acerbă în trei seturi. În primul set o minge a Simonei a fost socotită târziu ca fiind afară, de către arbitrul de linie, după ce Martic returnase. 

La challenge s-a dovedit că mingea fusese bună şi arbitra de scaun a dictat punct pentru jucătoarea noastră, interpretând că Martici lovise după intervenţia arbitrului de linie. Dar cum returul Petrei fusese în teren, se impunea o decizie de rejucare, indiferent de când lovise ea mingea. Martici a protestat, dar timid şi se resemnase cu ideea. 

Simona a intervenit şi a fost de acord cu rejucarea, făcând astfel dreptate. Punctul s-a rejucat, iar croata i-a făcut un semn de mulţumire jucătoarei noastre, apreciind gestul de fair play al jucătoarei noastre.

.@Simona_Halep requested to replay the point even though the umpire awarded the point to her.#BNPPO18 pic.twitter.com/gJ7VPS3hxh— Ashish TV (@Ashish__TV) March 14, 2018
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite