VIDEO Fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, Larry Nassar, la un pas să fie lovit de un tată furios: „Lăsaţi-mă cinci minute cu el, un demon“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larry Nassar FOTO Arhivă
Larry Nassar FOTO Arhivă

Fostul medic al lotului de gimnastică al Statelor Unite, Larry Nassar, acuzat de agresarea sexuală a 265 de femei, majoritatea sportive, a fost cât pe ce să fie lovit de tatăl a trei fete, victime şi ele, în timp ce erau audiate în cadrul unui nou proces deschis la o instanţă din Charlotte (Michigan).

„Mi-aş dori să mă lăsaţi cinci minute într-o cameră închisă cu acest demon“, a spus tatăl celor trei fete, după care s-a îndreptat furios către medic cu intenţia de a-l lovi.

Bărbatul a fost oprit la timp şi pus la podea de către agenţi. Apoi a fost scos din sală cu mâinile încătuşate.

„Ce aţi fi făcut dacă vi s-ar fi întâmplat vouă “, a întrebat el atunci.

Audierile s-au reluat după 20 de minute.

Medicul Larry Nassar este acuzat de violarea a 265 de femei. Este cel mai mare şi cel mai cutremurător proces din istoria sportului american.

El a pledat vinovat pentru şapte capete de acuzare şi a fost condamnat miercuri la 40 de ani de închisoare, pedeapsă care poate fi prelungită până la 175 de ani.

Însă în ultimele şapte zile peste 150 de tinere, majoritatea foste gimnaste, minore la momentul comiterii faptelor, au depus mărturie.

Numeroase gimnaste americane, între care Simone Biles, star al Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, au afirmat că au fost agresate sexual de Larry Nassar sub pretextul tratamentelor medicale.

Medicul în vârstă de 56 de ani a mai fost condamnat, în decembrie, la 60 de ani de închisoare pentru pornografie infantilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite