VIDEO Formula 1: accident teribil în Belgia, victorie pentru Nico Rosberg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamilton şi Rosberg FOTO Reuters
Hamilton şi Rosberg FOTO Reuters

Nico Rosberg s-a impus pe circuitul de la Spa-Francorchamps, în Marele Premiu al Belgiei, şi s-a apropiat la nouă puncte de colegul său, Lewis Hamilton.

Pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Belgiei, a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) şi de al doilea pilot Mercedes, britanicul Lewis Hamilton, care a plecat în cursă de pe penultima poziţie a grilei de start.

În urma acestui succes, Nico Rosberg a strâns la nouă puncte distanţa faţă de liderul clasamentului general, Lewis hamilton. 

Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei a fost oprit cu steag roşu, după şase tururi, în urma unui accident suferit de danezul Kevin Magnussen de la Renault. Monopostul Renault a percutat violent zidul de protecţie la ieşirea din Eau Rouge. Din fericire, pilotul danez nu a păţit nimic şi a coborât singur din maşină. Însă zidul de protecţie format din pneuri a fost rupt. Comisarii au decis să oprească MP al Belgiei pentru refacerea zonei afectate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite