VIDEO EXCLUSIV Halep, încurajată de cel mai bun jucător de poker din lume: Mesajul lui Daniel Negreanu înainte de Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

România se poate mândri cu faptul că are cea mai bună jucătoare de tenis din lume, dar şi cel mai bun jucător de poker de pe planetă.

Daniel Negreanu (44 de ani) s-a născut din părinţi români în Canada şi, pe lângă faptul că se consideră român, s-a inspirat în cariera sa din poveştile de succes ale sportivilor din România.

Cu ocazia turneului PokerStars Players No Limit Hold’em Championship (PSPC), găzduit de celebrul resort Atlantis din Bahamas, „Adevărul“ a stat de vorbă cu Daniel Negreanu. 

Interviul cu jucătorul care a câştigat aproape 40 de milioane de dolari din poker va fi publicat în „Weekend Adevărul“. Până atunci, Daniel Negreanu, care vorbeşte limba română cu un accent simpatic, întrucât a crescut în Canada, a avut un mesaj de încurajare pentru Simona Halep înainte de Australian Open.

Simona Halep (1 WTA), finalistă în 2018 la Melbourne, o va întâlni, marţi dimineaţa, pe Kaia Kanepi (70 WTA) în turul I de la Australian Open.

Negreanu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite