VIDEO Daniel Niculae, în direct la Adevărul Live: „Am avut un contract pe masă de la Paris Saint Germain”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Rapidului a vorbit despre succesul echipei giuleştene în Ghencea şi despre şansele grupării ”feroviare” să rămână în Liga I.

Jurnaliştii Click! Alexandra Dragu şi Gigi Stancu l-au intervievat pe Daniel Niculae în studioul Adevărul Live.

„Ştim la ce ne-am înhămat, va fi cel mai greu retur din istoria Rapidului pe prima scenă. Nu avem voie să facem paşi greşiţi, trebuie să formăm o echipă şi un grup competitiv rapid, n-am avut timpul necesar să formăm anumite lucruri, trebuie să luăm totul din mers şi să arătăm mult mai bine la meciul următor. Cred că după 4-5 partide vom arăta adevăratul potenţial.
Nu ştim dacă am jucat toţi împreună un meci de verificare până la partida cu Steaua, Garai a venit cu trei zile înainte şi a fost titular în Ghencea.
A fost greu pentru mine şi pentru mulţi dintre colegii mei pentru că nu am mai jucat de mult şi niciun antrenament nu se compară cu un meci, cu atât mai mult cu Steaua. Am stat foarte bine în teren şi am fost cam la egalitate la numărul de ocazii.
În minutul 35 am simţit că nu mai pot, dar după aceea a fost mai bine. Aveam nevoie de un meci ca acesta şi de încă vreo două, dar după aceea totul va reveni la normal fizic.


Suntem trei preşedinţi printre jucători, trei lideri de sindicat... Glumesc acum, se simte un om care să facă legătură între echipă şi conducere, suporteri. Ne-am fi dorit ca domnul Dinu Gheorghe să rămână la Rapid, dar dânsul ştie ce are de făcut.

Prima dată să ne salvăm şi pe urmă vedem din vară. Mi-ar mai rămâne un singur lucru să reuşesc la Rapid, să facem eventul, pentru că aşa ceva nu s-a reuşit niciodată". 

Suporterii Rapidului şi ai Timişoarei sunt unici, pentru că e o diferenţă între a fi simpatizant şi a fi suporter". 

Ce spune "Nico" despre suporterii Stelei şi despre oferta pe care a avut-o de la Paris Saint Germain, în interviul integral cu Daniel Niculae

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite