VIDEO Crăciun nefericit la Madrid: Barcelona a distrus Realul chiar pe terenul ei. Situaţie incredibilă în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a câştigat, săptămâna trecută, Mondialul Cluburilor, însă, în Spania, e la ani-lumină distanţă de marea rivală. Ceea ce s-a văzut şi sâmbătă în „El Clasico“.

Au trecut doar 17 etape din campionatul spaniol, însă Real Madrid, campioana en-titre, îşi poate lua deja gândul de la locul 1! Sâmbătă, pe „Santiago Bernabeu“, echipa lui Zinedine Zidane avea nevoie de victorie pentru a se apropia măcar de Barcelona, liderul autoritar din La Liga.

Ceea ce s-a întâmplat însă pe teren a arătat că, cel puţin în acest moment, există o diferenţă uriaşă între cele două formaţii. După o primă repriză albă, Barcelona a dat drumul la „focuri de artificii“ în partea secundă. Mai întâi, după un contraatac devastator, ca la Play-Station, Suarez a deschis scorul (54). Apoi, a venit căderea Realului. Dani Carvajal a comis henţ pe linia porţii, într-o încercare disperată de a opri golul de 2-0. Fundaşul madrilenilor a văzut imediat „roşu“, iar Messi a transformat penalty-ul acordat (64). Aleix Vidal a făcut Realul knock-out cu golul de 3-0 (90+4).

După acest rezultat, Barcelona şi-a mărit avansul în fruntea clasamentului. Catalanii au 45 de puncte după 17 etape. Atletico Madrid, învinsă la rândul ei în această etapă, e pe 2 cu 36 de puncte, iar podiumul e completat de Valencia (34 de puncte), care are un meci mai puţin. Real Madrid e pe un dezolant loc 4 cu doar 31 de puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI REAL MADRID - BARCELONA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite