VIDEO Corespondenţă de la Melbourne - Simona Halep, la primul turneu cu doi antrenori. Cum îşi împart Darren Cahill şi Andrei Pavel atribuţiile legate de ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va debuta marţi la Australian Open, primul Grand Slam al anului 2018, dar şi primul turneu în care este pregătită de doi antrenori cu acte în regulă.

Darren Cahill şi Andrei Pavel fac echipă la Melbourne, după ce la finalul anului trecut au pregătit-o separat. Pavel a fost cu ea la turneele din China, unde Halep a ieşit numărul 1 mondial, iar apoi Darren Cahill a asistat-o la Turneul Campioanelor.

În general, atât Cahill, cât şi Pavel stau cu Simona pe teren, la fiecare şedinţă de pregătire. Cahill dirijează din punct de vedere tactic, iar Pavel este cel care loveşte efectiv cu ea mingea, jucând şi rolull de sparring-partner.

La antrenamentul de azi, unul destul de lejer, disputat pe o arenă secundară a Melbourne Park, complexul unde se desfăşoară meciurile de la Australian Open, Darren Cahill n-a fost prezent. Simona s-a antrenat aproape 50 de minute cu Andrei Pavel, sub priviriel mamei sale, care a stat pe un scaun la marginea terenului. Halep a părut într-o formă fizică foarte bună şi a exersat mult serviciul.

Halep porneşte ca favorită la Australian Open, dar vine după doi ani în care a fost eliminată în primul tur. Cel mai bun rezultat al ei la Melbourne este accesul în sferturile de finală, în 2014 şi 2015.

Simona Halep va juca mâine, în jurul orei 6.00 (ora României) cu australianca Destanee Aiava, o jucătoare pe care n-a mai întâlnit-o niciodată.

Bilanţul participărilor ei la Australian Open

2011 turul III
2012 turul I
2013 turul I
2014 sfert de finală
2015 sfert de finală
2016 turul I
2017 turul I
Bilanţ: 10 victorii –7 înfrângeri

Adevărul la Australian Open 2018 - Proiect susţinut de Aqua Carpatica

 

Simona Halep antrenament Melbourne p1

Simona Halep antrenament Melbourne p3

Simona Halep antrenament Melbourne p2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite