VIDEO City, făcută VAR(ză): Reluarea care dovedeşte că echipa lui Guardiola a fost „furată“ cu arbitrajul video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josep Guardiola, antrenor Manchester City
Josep Guardiola, antrenor Manchester City

Arbitrajul video a redus considerabil greşelile din timpul meciurilor, însă nu le-a eliminat în totalitate! Iar City are acum motive serioase să fie furioasă după ce s-a întâmplat în returul cu Tottenham.

Dacă decizia anulării golului marcat de Sterling, în prelungiri, după consultarea imaginilor video, a fost corectă, ofsaid-ul fiind evident, în schimb, după meci s-a aflat că golul lui Llorente, care, practic, a calificat Tottenham în semifinale, n-ar fi trebuit să fie validat! 

Mai grav e că reuşita spaniolului a fost analizată minute bune de VAR, fiind suspectă de henţ. Centralului Cunyet Cakir i-a fost însă „ascunsă“ o reluare, care a apărut pe internet după meci! Iar aici se vede, în mod clar, că mingea, mai întâi, îl atinge în mână pe Llorente, iar apoi în şold, după care cade în poartă!

Faptul că centralul turc n-a văzut această reluare l-a indignat pe expertul în arbitraj al „Sun Sport“, Mark Halsey: „Acest unghi nu le-a fost arătat oficialilor şi habar n-am de ce nu s-a întâmplat asta. Se vede, clar, cum Cakir arată că mingea l-a lovit pe Llorente pe şold. De ce nu i-au fost arătate arbitrului reluările luate cu toate camerele?“.

Şi fostul internaţional englez, Rio Ferdinand, prezent în studioul BT Sport, a fost şocat: „Din punctul meu de vedere, mingea îl atinge pe mână pe Llorente. Clar, îl atinge pe mână. Acum, e decizia arbitrului dacă dă sau nu henţ. Personal, pentru mine, e henţ, trebuie să fiu sincer“.

În fine, Guardiola a criticat VAR-ul la conferinţa de după meci: „Susţin VAR-ul, dar dintr-un anumit unghi se vede că a fost henţ la Llorente. Sunt OK cu deciziile corecte, cu fotbalul corect. Arbitrul trebuie ajutat. Cred că, în viitor, fotbalul va fi corect“.

Fuck VAR! Fernandinho mijlocaş Manchester City  

VEZI HENŢUL COMIS DE LLORENTE LA GOLUL TREI AL LUI TOTTENHAM 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite