VIDEO Emoţionant! Ana Bogdan a plâns în hohote după cel mai bun rezultat din carieră. Va juca în turul III la Australian Open, după o revenire senzaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Bogdan face un turneu de Grand Slam remarcabil şi a reuşit să treacă în turul III la Australian Open, după un joc dramatic.

Ana a întâlnit-o pe Yulia Putintseva, locul 54 mondial, din Kazahstan, o jucătoare mică şi foarte rapidă, care a început perfect meciul şi a luat primul set cu 6-1. Românca a revenit însă spectaculos şi a avut o evoluţie entuziasmantă, în ciuda unei călduri nimicitoare. Ana s-a impus în setul doi cu 6-2 şi în decisiv cu 6-3 şi a obţinut astfel dreptul de a juca în turul III la Australian Open.

Partida a durat două ore şi şase minute.

Jucătoarea din Sinaia, încurajată de o galerie zgomotosă, a plâns în hohote la finalul meciului. Ea este la cel mai bun rezultat din cariera ei şi va urca pănă în apropierea locului 80 WTA.

Ana Bogdan se află la a cincea prezenţă pe tabloul principal al unui Grand Slam şi a ajuns de două ori în turul secund la US Open.

Pentru performanţa ei de acum va încasa 142.000 de dolari australieni şi 130 de puncte WTA 

În turul III, ea va juca împotriva lui Madison Keys, din SUA, care a trecut de Ekaterina Alexandrova fără emoţii, scor 6-0, 6-1. 

VIDEO Ana Bogdan povesteşte coşmarul unui meci jucat la aproape 40 de grade

LIVETEXT + VIDEO Simona Halep se pregăteşte de confruntarea cu Bouchard!

Adevărul la Australian Open 2018 - Proiect susţinut de Aqua Carpatica

   

ana
ana bogdan
ana
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite