VIDEO 25.000 de dolari pentru fundaţia lui Mihăiţă Neşu. „E ca un cadou de Crăciun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihăiţă Neşu FOTO Mediafax
Mihăiţă Neşu FOTO Mediafax

Fundaţia lui Mihăiţă Neşu de la Oradea se ocupă de recuperea copiiilor cu probleme neurologice în special. Sindicatul internaţional al fotbaliştilor FIFPro a acordat fundaţiei un premiu de 25.000 de dolari.

„Cred că copii de aici merită chiar mult mai mut decât acest premiu, dar noi suntem foarte bucuroşi şi le mulţumim celor de la FIFPro şi celor de la AFAN România pentru că s-au gândit la noi. Noi am încercat să aducem terapii cât mai bune, de ultimă generaţie, am încercat să aduc şi terapii pe care eu le-am încercat pe pielea mea şi în Olanda şi în America. În momentul de faţă avem kinetoterapie clasică, logopedie, terapie ocupaţională, hidroeterapie care se face în sezonul cald, şi nu în ultimul rând terapia Therasuit, care este o terapie de ultima generaţie inventă de americani şi care dă rezultate foarte bune.

Premiul de la FIFPro a fost o surpriză mare pentru noi, a fost ca un cadou de Crăciun. Asta ne arată că ce facem aici e folositor. Această sumă acoperă aproape un sfert din bugetul nostru“, a spus Mihăiţă Neşu, fostul fotbalist al Stelei şi al echipei olandeze Utrecht.

În urmă cu şase ani, Neşu a rămas paralizat de la brâu în josca urmare a unui contact cu un coleg la un antrenament şi a urmat tratamente de recuperare în Olanda şi în Statele Unite. 

60 de copii participă la programe zilnice de terapie oferite de fundaţia Mihai Neşu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite