Venus Williams laudă evoluţia Simonei: „A jucat aproape fără greşeală.” Ce spune despre Serena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a învins-o sâmbătă pe Venus Williams (38 de ani, 36 WTA), scor 6-2, 6-3, urmând să o înfrunte pe Serena Williams în optimile de finală de la Australian Open.  La conferinţa de presă de după meci, Venus a spus că Simona „a jucat aproape fără greşeală” şi că fost un meci destul de bun.

La conferinţa de presă de după meci, Venus a avut numai cuvinte de laudă pentru  jocul Simonei, care a fost ireproşabil din punct de vedere tehnic.

„Simona a jucat aproape fără greşeală azi. Cred că Simona a servit foarte bine azi. Şi al doilea serviciu al ei a fost foarte bun. Cred că la mingile de break aş fi putut juca mai bine. Am luptat în fiecare game, dar am făcut puţin cam multe erori. Dar a fost un meci destul bun. Simona a făcut un meci grozav,” a declarat Venus, potrivit gsp.ro

Întrebată de jurnalişti dacă nu e dezamăgită pentru faptul că nu va juca cu Serena Williams, Venus a răspuns: „Să pierzi nu e niciodată plăcut, nu contează cu cine ai juca în runda următoare. Cu siguranţă voi vorbi cu Serena despre meciul ei cu Simona. Nu ştiu dacă are nevoie de sfatul meu, dar dacă vrea, voi fi acolo.”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite