Venirea lui Dan Petrescu nu a adus nimic nou în jocul liderului, CFR Cluj trece de Astra după o altă evoluţie ternă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj bate greu Astra, scor 1-0, şi se distanţează în fruntea Ligii 1. Craiova rămâne la 7 puncte, FCSB la 8, cele două urmând să se înfrunte în meci direct duminică seara.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. A fost primul joc oficial al clujenilor de la revenirea lui Dan Petrescu la conducerea tehnică.

Prima repriză a fost una dintre cele mai slabe din actualul campionat, plictiseala fiind cuvântul de ordine printre cei doar 3.000 de spectatori prezenţi pe stadionul din Gruia la începutul meciului. Fără Ţucudean şi Culio, ambii accidentaţi, gazdele au dominat partida, dar ocaziile clare de gol au lipsit cu desăvârşire.

Partea a doua a fost mai animată. CFR Cluj a atacat mai mult şi eforturile i-au fost răsplătite prin golul marcat de Bordeianu, în minutul 60, cu un şut pe jos din afara careului.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovic – Ioniţă (Moutinho ’46), Omrani (Bud ’89), Păun (Costache ’85). Antrenor: Dan Petrescu

Astra Giurgiu: Lazar - Belu, Cestor (Erico ’49), Crişan, Radunovic (Balaure ’85) - Butean, Mrzljak, Romario, Gheorghe – Roşu (Biceanu ’72), Llullaku. Antrenor: Costel Enache

Cartonaşe galbene: Moutinho ‘90+3 / Llullaku ‘45

Arbitri: Radu Petrescu - Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu - Iulian Călin

Observatori: Szekely Zoltan, Dan Potocianu

Cele două echipe vor fi adversare şi miercuri, 3 aprilie, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

CLASAMAENT PLAY OFF

1. CFR Cluj  3 meciuri - 36 puncte

2. Craiova    2 mecuri - 29

3. FCSB       2 meciuri - 28

4. Viitorul     2 meciuri - 22   
5. Astra       3 meciuri - 21
6. Sepsi      2 meciuri - 19

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite