Vasile Turcu a încercat să se sinucidă. „Şansele să îşi revină sunt infime, doar un miracol îl mai poate salva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Turcu FOTO Mediafax
Vasile Turcu FOTO Mediafax

Fostul acţionar al clubului  Dinamo, omul de afaceri Vasile Turcu, a încercat să îşi pună capăt zilelor. El este la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Ieri după-amiază, Vasile Turcu ar fi încercat să se sinucidă prin spânzurare, conform declaraţiilor familiei. „Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Poliţia Capitalei.

Vasile Turcu a fost transportat la Spitalul de Urgenţă florească şi este internat la Terapie Intensivă. Fostul acţionar al clubului Dinamo este în comă, conectat la aparate, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa prognosticului. 

Şi Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale, crede că o persoană aflată în starea actuală a lui Vasile Turcu are şanse mici de revenire: "Şansele sunt infime, sunt foarte mici, pentru că atunci când sunt afectaţi centri nervoşi, şansele sunt din ce în ce mai mici să îşi revină, chiar dacă se află la terapie intensivă, susţinut de aparatele vitale. Întotdeauna trebuie să fi rezervat în această situaţie, pentru că numai miracolele sau minunile te mai pot salva. Probabil că a intrat într-un moment de instabilitate psihică, care l-a determinat să recurgă la acest gest. Am vorbit ultima dată acum 6 luni, 8 luni, dar eu îl ştiu un om cumpătat, un om echilibrat", a spus Popescu, pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite