Urmează prăbuşirea pentru CSM: O legendă a handbalului românesc anunţă plecarea lui Neagu şi căderea echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a câştigat Liga Campionilor în 2016 şi a cucerit bronzul în 2017 şi 2018, echipa finanţată de Primăria Capitalei e acum aproape de un dezastru, atât în plan intern, cât şi cel european.

CSM Bucureşti s-a calificat, în genunchi, în sferturile Ligii Campionior, acolo unde are, cel puţin pe hârtie, şanse minime cu Metz, cea mai bună echipă din Franţa, cu şapte jucătoare care au cucerit titlul mondial şi european cu prima reprezentativă.

Şi în campionat, CSM stă rău, fiind pe locul 2, după SCM Râmnicu Vâlcea pe care e condamnată să o învingă, miercuri (ora 21.00, TVR 1), la patru goluri diferenţă, în deplasare, pentru a putea spera, în continuare, la titlu.

Fostul mare handbalist, Vasile Stângă, nu crede însă că „tigroaicele“ vor reuşi să salveze acest sezon şi, pe lângă un eşec total, prevede şi plecarea Cristinei Neagu din echpă, după cum a declarat într-o intervenţie la ProSport Live.

Ce a spus Vasile Stângă?

*Eu cred că nu va rămâne (n.r. – Cristina Neagu). Fac tam-tam că CSM a făcut mari achiziţii (n.r. – pentru sezonul viitor). Să fim serioşi. S-au făcut achiziţii proaste, în afară de Pintea şi Dedu. Celelalte nu sunt achiziţii la nivelul unei câştigătoare de Champions League, nici Martin, nici Torstensson. 

*Părerea mea e că s-au făcut achiziţiii proaste şi nu cred că se califică în Final Four (n.r. - în Liga Campionilor). N-are cum să bată Metz. N-are cum, e imposibil!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite