Veste proastă pentru sportul românesc: Simona Halep a renunţat la turneul de la Beijing. Urmează investigaţii medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, numărul doi în clasamentul WTA FOTO AFP
Simona Halep, numărul doi în clasamentul WTA FOTO AFP

Simona Halep (2 WTA) s-a retras din ambele probe la care era angrenată la turneul de la Beijing. Mai întâi, românca a anunţat că renunţă la meciul de dublu, unde făcea pereche cu Raluca Olaru, iar la scurtă vreme a apărut informaţia potrivit căreia nu va mai evolua nici la simplu, unde se calificase în sferturile de finală şi avea s-o întâlnească pe sârboaica Ana Ivanovici (9 WTA).

La meciul de dublu, situaţia e uşor de înţeles: acesta ar fi trebuit să se dispute miercuri, însă a fost amânat cu o zi din pricina ploii şi, cum joi Simona Halep a evoluat în optimile de finală la simplu, calificându-se în următoarea fază a competiţiei după două ore şi jumătate de joc, românca s-a văzut nevoită să renunţe la traseu.

Calculele erau simple, se voia să fie la potenţial maxim pentru proba de simplu, unde urma s-o întâlnească pe Ana Ivanovici în sferturile de finală. Totuşi, planurile s-au schimbat, iar Simona Halep va veni în România pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat dureri la coapsa stângă, în timpul partidei de simplu din optimi, scrie gsp.ro

Date fiind cele întâmplate, Ana Ivanovici va evolua în semifinale cu învingătoarea dintre rusoaicele Maria Şarapova şi Svetlana Kuzneţova. De cealaltă parte, Garbiñe Muguruza şi Carla Suárez Navarro vor disputa sferturile de finală cu Cara Black (Zimbabwe) şi Sania Mirza (India) , într-un meci programat în aceeaşi zi, respectiv joi. 

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Beijing, după ce a învins-o pe Andrea Petkovici în setul decisiv

Simona Halep poate pierde locul doi WTA, după dubla retragere de la Beijing. Românca ar coborî pe a patra poziţie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite