Tupeu de dopată. A luat meldonium, iar acum sare la gâtul celor care o critică: „Nu mă interesează frustrările, neputinţa sau prostia unora!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Ştef
Claudia Ştef

Sportivii români au folosit meldonium în cantităţi industriale, iar o bună parte dintre ei, unii fiind calificaţi şi la Jocurile Olimpice, au fost prinşi. Printre ei se numără şi Mihai Donisan, Claudia Ştef, Daniela Stanciu, Mirela Lavric, Nicolae Soare şi Alexandru Baciu (atletism).

După ce a aflat că i s-a ridicat suspendarea provizorie, însă nu va putea participa la nicio competiţie, Claudia Ştef a răbufnit. 

“Azi, am primit decizia oficială de revocare a suspendării provizorie impusă în urma testului pozitiv cu meldonium.  Voi face câteva precizări în care cred cu tărie: ridicarea suspendării provizorii este tot provizorie, până la terminarea cercetărilor făcute de către WADA, asupra timpului de eliminare din organism a substanţei, rezultat ce sunt convinsă că-mi va fi favorabil . Doresc să mulţumesc tuturor acelora care mi-au acordat prezumţia de nevinovăţie şi mi-au trimis mesaje de încurajare, în cea mai grea perioadă pe care am trăit-o ! Vreau să menţionez clar şi fără echivoc, pentru toţi aceia care îşi dau cu părerea despre toate şi orice (probabil din frustrări personale,din neputinţă sau prostie) că nu mă consider vinovată şi orice comentarii ar face, nu mă interesează .(PUNCT!) Acest medicament,ca oricare altul pe care l-am folosit,atunci când l-am luat ultima dată – în decembrie - NU ERA UN MEDICAMENT INTERZIS!”, a notat Ştef. 

FOTO Simona Halep a câştigat deja un premiu la Wimbledon. Este o premieră pentru ea

Gică Popescu are probleme mari de sănătate: "Sper să o mai duc fără operaţie!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite