Triplă campioană olimpică, umilită de sistem şi înlăturată din funcţie pentru un motiv incredibil. În trecut, ea a demascat reţele de prostituate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elisabeta Lipă şi Liliana Gafencu
Elisabeta Lipă şi Liliana Gafencu

Fosta triplă campioană de canotaj Liliana Gafencu a fost înlăturată de la CS Dinamo, după ce a descoperit lucruri necurate la club.

Conform gsp.ro, Gafencu a primit un ordin de înştiinţare a întreruperii mandatului interimar pe care l-a început pe 14 septembrie.Decizia vine după ce fosta mare campioană a ordonat un audit şi mai multe controale interne, deoarece descoperise cheltuieli nejustificate la club. 

În locul Lilianei Gafencu a fost numit George Cosac, care este şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

După încheierea carierei sportive, Liliana Neagu-Gafencu a ocupat, timp de 13 ani, funcţii de execuţie şi de conducere în structurile Ministerului Afacerilor Interne, în prezent având gradul profesional de comisar şef de poliţie. Ea are studii juridice, ultima funcţie  ocupată fiind în cadrul Serviciului Control al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, acolo unde a lucrat şi coordonat demascarea mai multor reţele de prostituate, care acţionau în Occident.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite