Trei rugbyşti englezi au umilit o angajată a unui hotel din Dunedin!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CUPA MONDIALĂ DE RUGBY: România - Anglia 3-67  * Foto: Reuters
CUPA MONDIALĂ DE RUGBY: România - Anglia 3-67 * Foto: Reuters

Rugby-ul este un sport de golani practicat de gentlemani. Există, însă, şi excepţii... Trei componenţi ai naţionalei de rugby a Angliei, fosta adversară a României în grupa B a Cupei Mondiale, au fost mustraţi şi obligaţi să îşi ceară scuze, după ce o angajată a hotelului în care au fost cazaţi în Dunedin s-a plâns că a fost umilită de ei, informează Daily Mail.

Potrivit sursei citate, James Haskell, Dylan Hartley şi Chris Ashton au fost acuzaţi de Annabel Newton (23 de ani), angajată care se ocupa cu mesele jucătorilor englezi şi cu alte solicitări ale acestora, că au tratat-o cu o totală lipsă de respect atunci când a trebuit să se ducă în camera lor pentru a-şi recupera un aparat de emisie-recepţie. Femeia a povestit că aparatul respectiv a dispărut de pe un cărucior cu farfurii atunci când ea a întâlnit jucătorii în liftul hotelului, la revenirea sportivilor de la un antrenament. După câteva minute, un responsabil al hotelului i-a spus că walkie-talkie-ul respectiv este la rugbyşti, iar tânăra chiar i-a auzit pe sportivi râzând şi făcând remarci sexuale. Annabel Newton s-a dus în camera celor trei rugbişti, după ce căpitanul echipei le-a spus acestora să îi înapoieze aparatul. Ea a fost întâmpinată în uşă de Dylan Hartley, care avea pe el doar un prosop, iar când a intrat în cameră a văzut că acolo erau şi Haskell şi Ashton. "Îmi amintesc că le-am spus: «Vă rog să-mi daţi aparatul». Sunt mică de înălţime şi aceşti tipi m-au înconjurat. Eram o glumă pentru ei. Îmi amintesc rânjetul prostesc al lui James. Credea că este extrem de amuzant. Apoi ei au scos o cameră video şi au început să filmeze. Am încercat să îmi ascund faţa", a declarat tânăra, conform Sunday Mirror.

Ea a adăugat că Haskell a strigat că vrea un "sărut australian" - un act sexual. Hartley a fost cel care i-a spus apoi lui Haskell să înceteze. Annabel Newton şi-a găsit walkie-talkie-ul ascuns într-un dulap, însă înainte de a părăsi camera cei trei i-au cerut să facă cu mâna la cameră şi să spună "pa". Tânăra a explicat că s-a conformat, deoarece îi era jenă, dar ulterior s-a plâns şefului ei.

Antrenorul Martin Johnson i-a mustrat pe jucători. "Am discutat cu managerul hotelului şi i-am cerut scuze pentru problemele create. Ceea ce jucătorii mei au crezut că este amuzant şi un schimb de replici distractiv în mod clar nu a fost la fel pentru tânăra în cauză. Ei şi-au cerut scuze după ce au realizat că au depăşit limita. Nu ştiau că ea s-a supărat aşa de tare. Noi am făcut o anchetă şi am luat măsurile necesare. Au fost mustraţi pentru comportamentul lor", a afirmat Johnson.

Acest incident a avut loc la 9 septembrie, cu două zile înainte ca un alt rugbyst englez, Mike Tindall - soţul nepoatei reginei Elisabeta a II-a a Angliei, Zara Phillips - , să fie surprins de camerele de supraveghere sărutând şi îmbrăţişând o tânără blondă, la un pub.

La opt zile după incident, Haskell, Hartley şi Ashton i-au cerut scuze personal femeii pe care au umilit-o, Haskell oferindu-i şi un buchet de flori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite