Temperaturile neaşteptat de mari au dat peste cap programul concursului de schi alpin de la Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţul Tim Henkeon cade lângă rusul Maxim Vikhrov înainte de linia de sosire în cadrul competiţiei Cross Men Ski Cross la Solitude Mountain Resort în timpul Campionatelor Mondiale FIS în Solitude Utah Statele Unite ale Americii FOTO EPA -EFE / Jeff

Concursul FIS CUP Open, programat în Poiana Braşov în perioada 3-7 februarie s-a amânat pentru intervalul 3-7 martie.

Decizia a fost luată de Comitetul de Organizare, la recomandarea Delegatului Tehnic al FIS Maria Magiori (GRE), care a inspectat în decursul acestei zile starea pârtiei din Poiană.

Schimbarea de perioadă a fost operată şi pe site-ul oficial al FIS, iar delegaţiile care îşi anunţaseră participarea au fost informate de către oficialii Federatiei Române de Schi Biathlon.  

Acordarea acestei curse de catre FIS este o confirmare a faptului că Poiana Braşov poate găzdui competiţii la un asemenea nivel, iar schimbarea perioadei de desfăşurare a competiţiei are legătură doar cu starea pârtiei Subteleferic serios afectată de temperaturile neaşteptat de ridicate din ultima perioadă care ajung chiar şi la 11 grade Celsius.

La  FIS CUP Open se vor atribui premii în valoare de 20.000 euro.

Probele la care se vor întrece atleţii participanţi rămân Slalom şi Slalom Uriaş. 

Cele doua competitii au fost finanţate de către sponsorii din sectorul privat. Aceştia sunt: Husqvarna, Netbet, Total România, Tinmar, Media Galaxy, Omniasig Vienna Insurance Goup, Happy Tour, Orange, Teleferic Grand Hotel, Paste Băneasa, Stoica&Asociaţii, Ana Teleferic, Alpin Resort Hotel, Sensi blu, Ana Hotels şi Raiffeisen Bank.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite