Telex din lumea sportului: Cosmin Contra şi-a pregătit fustiţa. Begu, eliminată în calificările de la New Haven

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

România mai are o jucătoare care încearcă, totuşi, pătrunderea pe tabloul principal la New Haven, după ce a trecut de primele două tururi în calificări.

Contra şi-a pregătit fustiţa! - Tehnicianul roş-albilor a spus, după tragerea la sorţi, că dacă FCSB va trece de Sporting Lisabona, atunci el va veni în faţa jurnaliştilor într-o fustiţă. „Dacă Steaua se va califica în Ligă, e miracol din punctul meu de vedere. Ei, oricum, sunt calificaţi în grupele Ligii Europa şi consider că orice formaţie care reuşeşte un astfel de lucru înfăptuie mici miracole. Am o fustiţă pregătită de la doamna mea. Am vrut să fac o glumă, dar dacă se ia în serios acest lucru, probabil voi ajunge să port fustiţă“, a comentat Cosmin Contra.

Eşecuri la Cincinnati şi New Haven - Perechea Monica Niculescu / Su-Wei Hsieh (România / Taiwan) a pierdut finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati. Yung-Jan Chan şi Martina Hingis (Taiwan / Elveţia) au luat trofeul cu scorul de 4-6, 6-4, 10-7, după o oră şi 31 de minute. Pentru accederea în finală, Niculescu şi Hsieh vor primi 75.575 de dolari şi 585 de puncte WTA. În calificările de la New Haven, Begu (58 WTA) a ieşit în turul II, după o înfrângere cu Cepelova (92 WTA), scor 2-6, 6-7. Ana Bogdan (124 WTA), în schimb, va juca, diseară (ora 19.30), în ultimul tur cu Bondarenko (106 WTA), învingătoarea urmând să ajungă pe tabloul principal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite