Super Mario, Super Bayern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei goluri ale lui Mario Gomez le-a adus bavarezilor liniştea de care aveau nevoie înaintea meciului din Champions League cu CFR Cluj.

Cu 11 jucători accidentaţi, printre care vedetele Klose, van Bommel, van Buyten, Scwhweinsteiger şi Olici, care li s-au adăugat veşnicilor indisponibili Robben şi Ribery, Bayern avea emoţii înaintea meciului de pe teren propriu cu numărul 3 din Bundesliga, Hanover 96. Cu doar 13 fotbalişti la dispoziţie, bavarezii au fost aşadar nevoiţi să introducă în echipa de start jucători obişnuiţi mai mult cu banca de rezerve precum Timoşciuc şi Braafheid.

Cu toate acestea, în minutul 21 Bayern a deschis scorul la prima ocazie prin lovitura de cap a lui Mario Gomez, titularizat pentru prima oară după mult timp în lipsa lui Klose. În a doua repriză, acesta avea să completeze un hat-trick prin reuşitele sale din minutele 77 şi 90. După startul slab de campionat, în care înaintea acestei partide aveau doar 8 puncte din 7 meciuri şi cel mai slab atac, elevii lui van Gaal vor spera ca această victorie, să marcheze începutul revenirii lor în lupta pentru titlu.

Următorul meci al lui Bayern va fi marţi, tot pe Allianz Arena, unde vor întâlni în Liga Campionilor pe CFR Cluj, învinsă ieri în campionat de Vaslui, scor 5-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite