Steaua şi-a pierdut golgheterul. El va lua la noua sa echipă 2,1 milioane de euro şi se va duela cu Mirel Rădoi şi Boloni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a răams fără golgheter, Claudiu Keşeru părăsind echipa din ghencea cu doar câteva zile înaintea reluării sezonului.

Claudiu Keşeru (28 ani) a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Al Gharafa, ocupanta locului şapte în prima ligă din Qatar, mâine urmând să ajungă la noua sa echipă.Atacantul va câştiga în această perioadă un salariu net de 2,1 milioane de euro.

Keşeru a fost unul dintre cei mai importanţi jucători pentru Steaua în prima parte a sezonului, marcând 19 goluri şi oferind 5 assist-uri în 29 de partide oficiale.

La Al Gharafa, fostul jucător al Stelei va fi coleg cu doi fotbalişti renumiţi, aflaţi la apus de carieră: Mark Bresciano şi Lisandro Lopez.

Tot în această săptămână, un alt jucător român s-a transferat în prima ligă din Qatar, Mirel Rădoi semnând cu Al Arabi, fosta echipă antrenată de Dan Petrescu.În Qatar se mai află şi Ladislau Boloni, antrenorul lui Al Khor.

Keşeru a venit la Steaua la începutul anului trecut, după zece ani petrecuţi în Franţa. Graţiei evoluţiilor de la club, Keşeru a ajuns şi la echipa naţională, marcând două goluri în ultimul meci din 2014, cel cu Danemarca.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite