Steaua s-a făcut de râs cu Nurnberg în primul amical al iernii. Nemţii nu au bătut pe nimeni în 17 etape în Bundesliga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a pierdut lamentabil primul meci amical din această pauză competiţională, scor 1-5 cu modesta formaţie germană Nurnberg, care nu are nicio victorie în actualul sezon din campionatul Germaniei.

Primul amical din primul cantonament al iernii a însemnat pentru stelişti un adevărat coşmar. Formaţia lui Reghecampf a întâlnit în Spania pe Nurnberg, echipă care nu a câştigat niciun meci în Bundesliga în acest sezon. 

Germanii au părut că pot marca oricând doresc, apărarea Stelei fiind mereu visătoare şi permiţându-le adversarilor să joace dezinvolt.  

Per total Steaua nu a arătat mai nimic în joc, părând că jucătorii sunt mai degrabă cu gândul la vacanţă decât la fotbal. Singurul gol al roş-albaştrilor a fost marcat de Neagu, care a înscris cu un şut superb, la vinclu, dintr-o lovitură liberă de la peste 28 de metri, la scorul de 4-0 pentru nemţi.

Keşeru a debutat şi el în tricoul campioanei României, dar nu s-a remarcat deloc. Cel mai bun om al trupei lui Reghe a fost Neagu, care a mai ratat alte câteva oportunităţi de a înscrie, pe lângă golul marcat.

Steaua – Nurnberg 1-5 (0-3)

Marcatori: Neagu '74 / Kyiotake '17, Ginczek '18, Drmic '39, Mak '57, Angha ‘84.

Iată echipa de start a Stelei: Tătăruşanu - Matei, Râpă, Varela, Pârvulescu - Bourceanu, Prepeliţă - Ad. Popa, Keşeru, Tănase - Piovaccari.

Steaua în a doua repriză: Niţă – Neagu (Grădinaru), Aldea (Târnovan), Szukala, Latovlevici – Răduţ (Vâlceanu), Pintilii – Iancu, Stanciu, Chipciu - Kapetanos.

Următoarele amicale ale Stelei la Marbella:

16 ianuarie, ora 19.00 cu Werder Bremen

18 ianuarie, ora 19.00 cu FC Luzern

20 ianuarie, ora 19.00 cu Union Berlin

22 ianuarie, ora 19.00 cu FC Baku

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite