Steaua-Dinamo 5-2 / Reghecampf, arogant cu dinamoviştii: "S-a văzut diferenţa dintre cele două echipe!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf i-a ironizat pe dinamovişti, după victoria categorică obţinută de echipa sa, scor 5-2, în turul semifinalelor Cupei României.

Tehnicianul stelist a felicitat ironic pe Dinamo după partida pierdută la scor în faţa echipei sale, în Cupa României. Reghe e sigur că aceeaşi diferenţă de joc se va simţi şi la meciul retur de peste trei săptămâni, care se va disputa tot pe Arena Naţională, cu Dinamo în postura de gazdă.

"Eu cred că asta este diferenţa dintre Steaua şi Dinamo. Am înâîlnit o echipă bună, care s-a apărat foarte sus, dar am învins până la urmă. Ne dorim foarte mult să câştigăm trofeul, mai ales că anul trecut am fost învinşi de Chiajna. Diferenţa din seara asta se va simţi şi în retur şi ne va ajuta să ne calificăm în finală. Nu o vom desconsidera pe Dinamo pentru că cei de acolo formează o echipă foarte bună. Mă bucur pentru toţi cei care au marcat şi mă bucur că toţi au făcut un meci bun", a comentat Reghecampf la Sport.ro.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Steaua-Dinamo 5-2. Roş-albaştrii au umilit Dinamo, care a arătat ca o echipă de pluton. Trupa lui Reghe, tot mai aproape de event

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite