Steaua a decis cine va fi succesorul lui Tătăruşanu din sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerniauskas are 12 selecţii în naţionala de tineret a Lituaniei
Cerniauskas are 12 selecţii în naţionala de tineret a Lituaniei

Deoarece şansele ca Tătăruşanu să continue în Ghencea sunt tot mai mici, oficialii Stelei s-au reorientat rapid şi au pus ochii pe un portar străin, care a evoluat aproape patru sezoane în Liga 1.

Cum Tătăruşanu este ca şi plecat din Ghencea, el fiind unul dintre cei mai curtaţi jucători din echipa lui Reghecampf, oficialii Stelei nu vor să rămână descoperiţi pentru postul de portar şi au analizat variantele prin care îl pot înlocui pe Tătăruşanu. Una dintre cele mai bune dintre aceste variante este litianianul Cerniauskas. 

Acesta a jucat aproape patru sezoane la FC Vaslui, dar în acest moment este liber de contract pe motiv că nu şi-a încasat salariul de luni bune de la formaţia vasluiană, iar FIFA i-a dat dreptate jucătorului. De altfel, contractul lui Cerniauskas cu FC Vaslui expiră în vara acestui an, iar el poate ajunge gratis în Ghencea.

Steaua îl va contacta în zilele următoare pe portarul litianian şi îi va pune pe masă un contract care prevede un salariu de 150.000 de euro pe an, plus o primă de instalare de maximum 150.000 de euro, scrie gsp.ro. Dacă va accepta oferta, Cerniauskas va câştiga în plus, la salariu, 40.000 mai mult decât primea de la Vaslui.  

1.1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cerniauskas, conform site-ului transfermark.de

25 de ani e vârsta celui pe care Steaua îl doreşe în locul lui Tătăruşanu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite