Steaua, ameninţată de vedeta celor de la Partizan: ce l-a enervat pe bulgarul Bozhinov şi cum vrea să-şi ia revanşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bozhinov
Bozhinov

Partizan Belgrad şi Steaua se vor întâlni, miercuri (ora 21.30, Pro TV), însă sârbii au început deja războiul psihologic.

Steaua va avea parte de o atmosferă infernală pe arena „Partizana“, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Pe lângă acest aspect, campioana României va avea de înfruntat şi o echipă foarte motivată, iar acest lucru reiese din ultimele declaraţii date de fotbaliştii celor de la Partizan.

Vedeta sârbilor, bulgarul Bozhinov, a prefaţat returul cu Steaua în presa locală, iar declaraţiile sale au fost preluate de Dolce Sport.

Ce a spus?

„Accidentarea suferită de mine la Bucureşti nu e una gravă şi sunt convins că pot juca miercuri. Vreau să-mi ajut colegii şi să marchez. E bine că jucăm returul acasă, unde fanii noştri fac o atmosferă fantastică. Trebuie să jucăm pe atac şi agresiv, aăa cum o facem de fiecare dată. Vrem să marcăm şi aici. La Bucureşti, am obţinut ceea ce am vrut. Puteam chiar marca mai multe goluri. Dar la 1-1 returul nu e uşor. Nu ne permitem să subestimăm Steaua. Vorbim de un club puternic, dar eu sunt convins că Partizan are valoare să ajungă până în grupele Ligii Campionilor. Pentru asta am venit aici“, a afirmat Bozhinov.

El s-a arătat deranjat de felul cum a fost tratat în România: „Am auzit că presa din România m-a ironizat cum că aş avea kilograme în plus. S-a scris că am spus că Steaua e slabă, ceea ce nu e adevărat. Vreau ca Partizan să se califice şi astfel să le închid gura celor din România care m-au criticat“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite