Sprijin pentru tinerii pugilişti, în vederea Campionatului Mondial de Tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii pugilişti
Tinerii pugilişti

Federaţia Română de Box a reuşit, cu ajutorul Alexandrion Grup România, să dea o şansă tinerilor pugilişti români de a se pregăti pentru participarea la Campionatul Mondial de Tineret, din Rusia, din noiembrie.

În baza parteneriatului încheiat între părţi, toate cluburile de box din ţară vor primi mănuşi de box de cea mai buna calitate, puse la dispoziţia federaţiei noastre de către Alexandrion Grup.
Primii care au profitat de pe urma acestui parteneriat au fost componenţii lotului naţional de tineret al României, condus de antrenorul Relu Auraş.
"Mănuşile date de Alexandrion Grup nu numai că sunt extrem de importante pentru pregătirea acestor copii, dar vă spun sincer că au un rol în sănătatea sportivilor. Mulţi dintre ei îşi făceau răni la mâni folosind mănuşile peticite şi rupte pe care le aveau. Acum parcă îi văd şi cu mai mult chef de muncă la antrenamente", ne-a mărturisit Relu Auraş, cel mai titrat antrenor de box român al momentului.

Un alt cadou important, constând în mănuşile de box oferite de Alexandrion Grup, a mers la unul dintre laboratoarele de box din care se urmăreşte scoaterea unui campion olimpic la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Astfel, componenţii Centrului Naţional Olimpic pentru Pregătirea Juniorilor de la Bacău au fost dotaţi cu aceste mănuşi de cea mai bună calitate, urmând ca şi celelalte trei CNOPJ-uri (Reşiţa, Brăila, Slatina) să fie "utilate" pentru marea performanţă.

„Dam o şansă tinerilor pugilişti. Prin Alexandrion Grup România şi Fundaţia Alexandrion suntem aproape de sportul românesc, iar sportul este un domeniu cu care ne mandrim”  a declarat Valentin Popescu, director de marketing sportiv Alexandrion Grup.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite