Spectacol în Capitală! Caii putere au făcut legea la Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ImagineShowSS
ImagineShowSS

Opt piloţi de top din Campionatul Naţional de Drift au făcut spectacol, în weekend, în jurul Arenei Naţionale din Capitală, într-un eveniment special dedicat sportivităţii şi siguranţei în trafic, informează Romanian Drift Community.

Nu au lipsit tandemurile cu două, trei şi patru maşini, numeroase momente de îndemânare şi derapaje între două puncte fixe, totul în aplauzele miilor de spectatori prezenţi de-a lungul celor 5 ore de show. Sorin Ene, Traian Buşe, Gabi Imre, Niculae Dobre, Răzvan Stan, Marius Mitrache, Radu Moise şi Claudiu Adam chiar le-au oferit şansa fanilor să încerce driftul din postura de copiloţi.

Totodată, cei opt au explicat publicului care sunt diferenţele dintre maşinile de competiţie şi cele de stradă, riscurile pe care le implică un act teribilist într-un loc public nesecurizat şi le-au oferit sfaturi celor care îşi doresc să devină piloţi profesionişti. Totul face parte dintr-un proiect realizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 2, creat pentru a atrage atenţia asupra pericolelor de pe şosele.

Prezent la eveniment, campionul european de drift Călin Ciortan şi-a prezentat noua maşină de competiţie. Împreună cu un profesor de legislaţie rutieră, acesta a vorbit cu fiecare fan interesat în parte despre normele de siguranţă şi le-a prezentat acestora componentele de siguranţă pe care o maşină de curse le are în dotare.

În timpul evenimentului, cel mai tânăr cursant al Academiei de Drift, care a împlinit sâmbătă 12 ani, Gabi Imre jr, a fost sărbătorit chiar pe pistă şi a primit de la tatăl acestuia, care îi este şi instructor, Gabi Imre, cheile de la viitoare sa maşină de competiţie. Imre jr este deja multiplu campion naţional de karting, iar de anul viitoare vrea să îşi facă debutul în Campionatul Naţional de Drift.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite