Sorin Corpodean a fost reales preşedinte al AJF Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Corpodean
Sorin Corpodean

Fostul arbitru internaţional Sorin Corpodean a fost reales, sâmbătă, preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba (AJF), în cadrul Adunării Generale Ordinare, desfăşurată în Amfiteatrul "Virgil Madjearu" al Universităţii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia.

Corpodean a fost ales cu 60 de voturi, din 61 valabil expirmate, fiind singurul candidat pentru această funcţie, pe care o deţine de zece ani, iar singurul club care a votat împotriva lui a fost Rapid CFR Teiuş, din Liga a IV-a.

Sorin Corpodean este cercetat în stare de libertate în scandalul arbitrilor corupţi, alături de alţi doisprezece inculpaţi, respectiv finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, şi fostul director al PIC Piteşti, Liviu Făcăleaţă, directorul pentru relaţii internaţionale al Federaţiei Române de Fotbal, Florin Prunea, observatorul federal Marcel Lică şi arbitrii Marcel Savaniu, Aurelian Bogaciu, Cristian Lucian Dan şi Sorin Caia, administratorul FC Argeş, Gheorghiţă Pieca, fostul preşedinte al formaţiei piteştene, Cristian Mincă, şi Daniela Cârstina, director în cadrul societăţii PIC.

Corpodean a fost arestat preventiv în luna aprilie a anului trecut, fiind acuzat de procurorii Direcţiei Nanţionale Anticorupţie că ar fi primit de la Liviu Făcăleaţă, mâna dreaptă a patronului clubului FC Argeş, Cornel Penescu, suma de 15.000 de euro, cinci sticle de whisky şi câteva sticle de vin pentru prestaţia de la meciul FC Vaslui - FC Argeş (scor 0-1). Ulterior a fost trimis în judecată în stare de libertate. Corpodean este arbitrul cu cele mai multe meciuri la centru în Liga I, devansându-l cu un meci pe Nicolae Rainea.

Vicepreşedintele al AJF Alba a fost ales Augustin Damian, din Blaj, care a primit 34 de voturi pentru şi 27 împotrivă, şi a câştigat în faţa fostului fotbalist al Unirii Alba Iulia de la începutul anilor '90, Cristian Baco.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite