Sorana Cârstea explică de ce e normal să fii înjurat de spectatori: „Eu am fost făcută ţigancă, dar nu m-am plâns“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida România - Marea Britanie a făcut întreruptă, atunci când duelul Cârstea - Konta ajunsese la setul doi. Asta deoarece adversara Soranei a izbucnit în plâns, după ce a fost jignită, în mod repetat, de cei prezenţi în tribune.

Comportamentul urât al spectatorilor a fost aprobat de Sorana Cârstea. Aceasta insistă că ieşirile grobiene ale fanilor trebuie să fie acceptate de sportivi.

„Supervizorul mi-a zis că meciul a fost oprit din cauza celor spuse de Ilie Năstase, dar ea (n.r. - Johanna Konta) a susţinut că oamenii din public i-au adresa cuvinte injurioase. Eu am jucat peste tot în lume, am fost făcută ţigancă, s-au aruncat cu obiecte în teren, spectatorii mi-au făcut semne că îmi vor tăia gâtul şi chiar erau pregătiţi să intre pe teren. Dar niciodată n-am început să plâng. Nu mi se pare normal, mai ales că publicul a fost fair-play. Ce să-i faci, suntem o naţiune mică, iar sediul Federaţiei Internaţionale de Tenis e la Londra. Au venit aici porniţi pe chestia asta, iar noi suntem obişnuiţi să fim persecutaţi. Dacă tot voiau să oprească meciul, de ce nu au făcut-o la 2-1, ci la 3-1, când făcusem break?“, a afirmat Cârstea, învinsă de Konta, la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite