Sorana, un car de nervi: Cârstea a izbucnit după ce a jucat doar la dublu. Halep a pus-o la punct imediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faptul că Florin Segărceanu a preferat să o folosească pe Irina Begu (38 WTA) la simplu, în locul Soranei Cârstea (34 WTA), a enervat-o pe jucătoarea mai bine clasată în ierarhia mondială.

România a trecut cu 3-1 de Elveţia, însă, în ciuda aparenţelor, echipa a fost afectată de o problemă privind selecţia făcută pentru partidele de simplu.

Pe scurt, Sorana Cârstea a fost trecută pe bancă, ceea ce a enervat-o foarte tare. Totuşi, Begu a încercat să minimalizeze aceste tensiuni: „Între noi n-a fost o ceartă. Cred că a fost o discuţie constructivă. Poate că e normal ca ea (n.r. – Sorana Cârstea) să se fi supărat că n-a jucat, însă, dacă ţineţi minte, atunci când am jucat cu Belgia, eu eram numărul 1 în echipă, dar Monica Niculescu a jucat în locul meu. Eu n-am declarat niciodată că sunt supărată, asta a fost decizia echipei atunci“.

Inclusiv Simona Halep a comentat această situaţie şi a negat vehement că ea ar fi influenţat decizia lui Segărceanu, mai ales că, după cum se aude, Simona şi Sorana se află în relaţii reci. 

„Nu eu am ales echipa. Să fie clar acest lucru! Chiar dacă aş putea să fac acest lucru, nu e genul meu. Sunt liderul echipei, dar niciodată n-am spus ce să facă celelalte fete. Domnul căpitan a ales echipa şi se pare că a ales-o foarte bine. El a venit cu aceste idei, noi doar le-am respectat şi ne-am făcut treaba pe teren“, a precizat liderul WTA.

Ultimul cuvânt l-a avut chiar Sorana Cârstea, după ce a ieşit de pe teren la meciul de dublu: „Dacă mă băga la simplu, jucam simplu, m-a băgat la dublu, am jucat dublu, chiar dacă nu sunt jucătoare de dublu. A trebuit să bat din palme, am bătut din palme, când a fost nevoie. N-a fost niciun conflict. Căpitanul decide, atâta timp cât eu mi-am dat cuvântul să vin la această echipă, am venit şi m-am oferit pentru ceea ce a avut nevoie dânsul“.

CITEŞTE ŞI:

*CTP are un plan extraordinar: Ce i-a sugerat lui Ţiriac pentru a transforma Clujul în capitala tenisului românesc

*VIDEO FOTO Moment de groază: Românca Bianca Andreescu s-a prăbuşit pe terenul de tenis şi a izbucnit în lacrimi

*Halep, veste uriaşă pentru fanii ei: Simona a anunţat că va reprezenta România la cel mai înalt nivel

*Ce fete, ce calificare: Numărăm zilele până în 2019! Ce urmează pentru echipa de Fed Cup a României

*România visează iarăşi după 45 de ani: Care a fost cea mai bună performanţă a tricolorelor la Fed Cup

România – Elveţia, scor 3-1

Sâmbătă

Simona Halep (1 WTA) - Viktorija Golubici (115 WTA) 6-3, 1-6, 6-1

Irina Begu (38 WTA) - Timea Bacsinszky (46 WTA) 6-4, 6-1

Duminică

Simona Halep (1 WTA) - Patty Schnyder (149 WTA) 6-2, 6-1

Cârstea / Buzărnescu – Golubici / Teichmann 6-0, 0-6, 6-10 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite