Singur împotriva tuturor! Nick Kyrgios nu iartă pe nimeni: "Nu-i respect pe Nadal, Federer şi Djokovic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kyrgios

Cunoscut ca unul dintre cei mai temperamentali jucători din circuitul ATP, australianul Nick Kyrgios, 23 de ani, a călcat încă o dată pe bec.

De această dată, tenismanul australian l-a atacat atât pe Nadal, cu care a avut mai multe înţepături în ultma vreme, cât şi pe ceilalţi doi monştri sacri ai ultimului deceniu şi jumătate, Roger Federer şi Novak Djokovic, despre care a declarat că nu-i respectă.

"Nu ştiu cât respect le acordă ceilalţi, dar eu n-am de gând să respect pe cineva doar pentru că poate trimite o minge peste fileu. Nu este suficient pentru mine pentru a-i respecta. De ce să fac asta? Au deja un avantaj deoarece sunt programaţi mereu pe cele mai bune arene, în cele mai bune condiţii, şi nu ştiu de ce i-aş mai respecta şi eu. Ce fac ei pentru acest sport este uriaş, inspiră milioane de oameni pe acest glob, dar eu sunt pe teren ca rival şi nu încerc să le fiu prieten", a declarat Kyrgios pentru news.com.au. 

Sancţionat pentru agresarea verbală a spectatorilor

Kyrgios (33 ATP) s-a dat în stambă şi în turneul Master de la  la Miami. În meciul pierdut în faţa croatului Borna Coric, în setul decisiv al partidei din optimile de finală, pe propriul serviciu şi la minge de break pentru adversar, australianul a fost penalizat cu un punct, pentru limbaj obscen la adresa unui spectator.

Nu a fost singurul conflict pe care Kyrgios l-a avut la ediţia din acest an a turneului din Florida. Pe parcursul  meciului câştigat cu Dusan Lajovic (6-3, 6-1), australianul a avut un duel verbal cu un spectator care l-a enervat cu interpelările din tribună. "Ai primit un bilet gratis? De ce ai venit să mă urmăreşti? Nu ai avut nimic mai bun de făcut duminică seara?", a fost reacţia lui Kyrgios

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite